dimecres, 6 de març del 2013

FRANCESC MAURI :ES DEDICA A FER LA PREVISIÓ DEL TEMPS


Els inicis d’en Francesc Mauri, pel que fa a les previsions meteorològiques, són del tot autodidactes, tot i que també va estudiar Geografia i es va especialitzar en Climatologia. Avui es dedica a fer la previsió del temps per Catalunya Ràdio i TV3 i, a més, és membre del Consell Assessor del Servei Meteorològic de Catalunya.

La xerrada sobre el canvi climàtic va donar una situació global i actual sobre la situació del nostre planeta i de què hi podem fer, com podem contribuir a millorar el nostre entorn i la importància de preservar tot allò que ens envolta. Els tres eixos principals de la xerrada van ser les coses que nosaltres podem fer per la prevenció del canvi climàtic: la reducció del CO2 amb la adquisició de nous vehicles de baix consum i baixa contaminació, les instal·lacions de fred i calor de les nostres llars i per últim conscienciar cada cop més de la importància del reciclatge que nosaltres fem des de les nostres cases.

La xerrada va tenir una gran afluència de públic, i més en el torn obert de paraula de la última part de la xerrada la gent es va mostrar molt activa, fent moltes preguntes al conferenciant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada